Om CVmallar24.se

Välkommen till cvmallar24. Vi tycker det är kul att du hittat hit och du behöver antagligen lite assistans eller inspiration till ditt cv.

Vi som skapat denna sida har mestadels skapat den för att vi själva har sökt jobb så klart och tyckte att det behövdes mer inspiration till våra cv och personliga brev när vi sökte jobb. Målet med sidan är att ge stöd åt att alla som söker jobb men har svårt att komma igång eller att skapa sitt CV.
Tro oss vi vet hur svårt det kan vara ibland att få till ett bra CV. Även den bästa skribenten kan ibland fastna och inte komma vidare.

Vi önskar dig ett stort lycka till på vägen mot ett perfekt cv. Vi finns alltid på mailen om det är nåt som du skulle vilja fråga om. Vi är inte CV proffs men vi figurerar gärna som bollplank om du behöver.

//CVmallar24.se

CVmallar24.se jobbar alltid med försökte att gå framåt vilket ofta underlättar med samarbetspartners inom samma område. Så driver du en sajt eller liknande inom jobb sökeri eller kanske har du en sida med cv mallar. Vi är alltid öppna för förutsättningslösa möten som kan leda till massor eller helt enkelt bara en gofika.

Kontakta oss via formuläret på sidan om du är intresserad av ett samarbete.